fbpx

Drama s Kalinićem na aerodromu: Sletio u Hrvatsku, došao u zračnu luku, a onda ga je dočekala neugodnost na izlazu


Nikola Kalinić vratio se u Split nakon nečasnog otpusta iz kampa Vatrenih

“Nečasni otpust” Nikole Kalinića iz reprezentacije tema je dana hrvatskih sportskih medija i rubrika. Izbornik Zlatko Dalić poslao je Kalinića kući zbog “odbijanja obaveza”, “neposluha”, zapakirano u celofan Dalićeve izjave da “njemu trebaju samo zdravi igrači”

Hrvatska je usred trajanja turnira ostala bez igrača, važnog u rotaciji, što je prvi ovakav slučaj uopće na SP-ima i, naravno, prvi ovakav slučaj u hrvatskoj reprezentaciji. Kalinićev potez osuđuju svi, za takvo što jednostavno nema opravdanja.

Sletio u Split sa 45 minuta zakašnjenja na letu iz Praga

Sportske novosti pišu kako je Nikola Kalinić sletio u Split sa 45 minuta zakašnjenja na letu iz Praga. Bivši hrvatski reprezentativac, to sad slobodno možemo napisati jer on službeno više nije član Hrvatske na SP-u, uočen je na aerodromu od strane novinara SN-a koji ga zna još iz juniorskih dana…

“Nitko nije dočekao Kalinića kojeg smo uočili još u trenutku kada je nervozno iščekivao kovčege na traci za prtljagu. Nešto poslije 15 sati sam se pojavio na izlaznim vratima splitske zračne luke, ali čim je ugledao objektiv fotoaparata pokušao je pobjeći na sporedni izlaz. Ali, nema splitska zračna luka sporedni izlaz, u izgradnji je i postoji samo jedan izlaz. Zaboravio je to Kalinić, pa se zagubio u malom građevinskom labirintu i na kraju je morao proći pokraj brojnih taksista na glavnom izlazu. Svaki od njih imao mu je nešto za reći. ‘Tko s Mamićem tikve sadi’… – poručio je jedan od okupljenih kada je prepoznao Kalinića”, piše novinar u tekstu i ističe kako su Kalinića neki pokušali mirnije upitati što se dogodilo u hrvatskom kampu u Rusiji, zašto je otišao sa SP-a, ali kako je napadač Milana samo klimnuo glavom i hitro sa slušalicama u ušima prošao pokraj okupljenih koji su prepoznali hrvatskog reprezentativca…

‘Nije izgledao tužan, više samozatajan, kao i inače’

Kratak susret novinara i Kalinića u tekstu se opisuje riječima:

“I to je bilo to. Sat vremena čekanja za jednu i pol rečenicu. Nismo stekli dojam da je Kaliniću žao zbog svega što se dogodilo, ali tko zna, možda je to samo naš dojam… No, nije izgledao tužan. Više samozatajan, kao i inače u protekle dvije godine. Nije imao volje ni vremena objašnjavati zbivanja. Požurio je potom Kalinić vukući dvije HNS-ove torbe s brojem 16 prema parkingu gdje ga je u sjeni drvoreda čekao njegov zastupnik Tomislav Erceg. Trenutak-dva za ukrcaj kovčega i crni je golemi terenac pojurio prema obiteljskom ručku u Solinu”.


Like it? Share with your friends!

-3
88 shares, -3 points

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format